Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

Προσωπικές στιγμές..

Καλωσήρθατε στο blog μου!
Ομολογώ ότι είναι η πρώτη απόπειρα να φτιάξω το δικό μου blog και η αφορμή για την δημιουργία του είναι ένα μάθημα του εξαμήνου που μας πέρασε.
Να συστηθώ. Είμαι η Ζώη Ιωάννου, κατάγομαι από την Κύπρο και σε αυτή την φάση της ζωής μου κατοικώ στην Αθήνα λόγω σπουδών. Σπουδάζω Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στην ΑΣΟΕΕ και αυτό το διάστημα διαβάζω όσο περισσότερο μπορώ (αχ αυτή η εξεταστική..πως μπορεί το μυαλό να ξεφεύγει από τις σελίδες των βιβλίων και να σκέφτεται ΜΟΝΟ διακοπές;)
Θέμα του blog; Ότι πιο σημαντικό στη ζωή, αυτό που βάζουμε πάνω από όλα, αυτό που ευχόμαστε σε όλους .....η υγεία μας!
Σ’αυτό το ιστολόγιο ζητώ τις απόψεις και τις γνώσεις σας για θέματα τα οποία περιστρέφονται γύρω από την υγεία, αλλά και τα σχόλια σας στα θέματα που θα δημοσιεύσω σύντομα.
Καλή συνέχεια και καλό χειμώνα να έχουμε!

8 σχόλια:

elka είπε...

Καλημέρα Ζωή!!!
Πρώτα απ΄όλα θα θέλαμε να σου ευχηθούμε καλή αρχή στο καινούριο σου blog! Έχεις ένα θέμα το οποίο απευθύνεται στο πολυτιμότερο αγαθό πάνω στη γη.... την υγεία! Είμαστε σίγουρες ότι αφορά πολύ κόσμο και πάρα πολλά άτομα θα το βρουν ενδιαφέρον! Καλή συνέχεια με την εξεταστική!!!!!

carpe diem είπε...

Καλώς όρισες στους bloggers των ΕΘΕΕ!
Σίγουρα είμαστε πολλοί που ασχοληθήκαμε με τα blog για πρώτη φορά,καλή μας επιτυχία λοιπόν!
Μιλώντας για υγεία, θα ήθελα να μοιραστώ ότι μετά από κάθε προγραμματισμό ή μελλοντικό σχέδιο, αυτό που λέω πάντα είναι...'υγεία να έχουμε πρώτα' και όλα θα πάνε καλά. Σαν 95χρονη γιαγια ακούγομαι ε?χαχα όχι!όσο επιτυχημένοι οι στόχοι που βάζουμε για το μέλλον, μια ατυχία στο κομμάτι της υγείας ξαφνιάζει και βγάζει εκτός πορείας όλες μας τις προσπάθειες.
Καλή συνέχεια στις σπουδές σου.

Sea Starlett είπε...

Καλώς σε βρήκαμε!
Τι να πει κανείς για την Υγεία, το μεγαλύτερο αγαθό..
Δυστυχώς, πολύ φοβάμαι πως από εδώ και πέρα η υγεία όλων μας, όσων ζούμε και αναπνέουμε σε αυτήν τη χώρα, θα χειροτερέψει.
Όλες αυτές οι φωτιές τον τελευταίο μήνα και ιδιαίτερα εχθές και σήμερα έκαψαν εκτός από τα δάση μας και τις ίδιες τις ζωές μας.
Ευχές για Υγεία και νέα δάση.

maryk-m5040047 είπε...

Καλή επιτυχία για ένα θέμα που μας αφορά όλους!!!!
Αν και με τις πυρκαγιες δεν το βλεπω...

Remosaholic είπε...

Πολύ ενδιαφέρον το blog σου. Βέβαια υγεία και ζωή (Ζωή) πάνε μαζί.

Καλή επιτυχία!

xenia ioannou είπε...

Hello Zwi!!!
Parolo p to thema auto to sizitane kathimerina stis tileoraseis kai diavazoume giauto sixna se periodika merika apta themata sta opoia anaferthikes den ine koinotipa antithetos, opos t tips me t nixia,hangover kai idika gia tin sokolata afou twra tha trwme xwris tipseis kai enoxes!!:) kai protrepoun ton anagnwsti na ri3ei mia matia opws kai egw!!! marese poli o tropos me t opoio "edeses" tis eikones me tous titlous. Sou euxome ta kalitera!!!!

Anorganwtos είπε...

Και άλλος blogger από ΑΣΟΕΕ!

Καλή αρχή!

Ανώνυμος είπε...

Ζωή και υγεία είναι δύο ονόματα συνώνυμα ,το ένα προσδιορίζει το άλλο .
Τι είναι υγεία όμως?
υγεία σημαίνει καλή φυσική, πνευματική και συναισθηματική κατάσταση του ατόμου, της οικογένειας, της κοινότητας και συνολικά της κοινωνίας και συνδέεται άμεσα με ψυχοκοινωνικούς και οικονομικούς παράγοντες.
Ο όρος “συνολική έννοια της υγείας” προσδιορίζει την υγεία σήμερα.

Διονύσιος Ξένος
www.dxenos.com
info@dxenos.com
dxenos.bravejournal.com/